ارز مكسيكي
٣كوب ارز بسمتي مغسول ومنقوع نص ساعه ومتصفي تماماً
٦كوب شوربه مغليه
بصله مفرومه
معلقة توم مفروم
كوب فلفل الوان متقطع مكعبات صغيره
كوب ذره حلوه
كوب طماطم بدون قشر متقطعه مكعبات
قرن فلفل حامي متقطع صغير
٣معالق كبار صلصه
مكعب مرقه
البهارات معلقة صغيره (توم بودر. بصل بودر. كمون. كركم. بابريكا. )
ملح وفلفل
زيت ذره
للتقديم
قرنين فلفل احمر واخضر حامي
شرايح فلفل الوان
الطريقه
في حله عالنار هانحط الزيت ولما يسخن هانضيف الارز ونشوحه كويس جداً لغاية مايبتدي ياخد لون معانا
نضيف البصل والتوم والبهارات ونكمل تشويح لغايه مالارز ياخد طعم البصل والتوم
نضيف الطماطم والفلفل الالوان والحامي والصلصه والذره ومكعب المرقه
ونقلبهم مع بعض ونضيف الملح والفلفل
نضيف الشوربه المغليه ونغطي عالارز لغايه مايتشرب
نقلبه بخفه ونهدي النار ونسيبه متغطي حتي يكمل التسويه
ويقدم بالهنا والشفا