د علاءمرتضي موسس المنتدي
عدد المساهمات : 17998 السٌّمعَة : 40 العمر : 58 الجنس :
الأوسمة :
| موضوع: الكوارع بالخل و البقدونس * الجمعة أكتوبر 11, 2013 5:53 pm | |
| المقادير - عدد 2 كوارع. - 3 لتر ماء. - بصلة – جزرة. - ملح – فلفل – 5 وحدات فلفل اسود صحيح. - معلقة صغيرة بقدونس. - معلقة صغيرة بصل مفروم . 2 -معلقة كبيرة زيت. 2 -معلقة كبيرة خل. الطريقة
- نسلق الكوارع فى الماء مع البصلة والجزرة و الملح والفلفل لحد ما تستوى تماما - نشيل اللحم من العضم ونسيب اللحم لحد ما يبرد. - نخلط الزيت مع الخل مع البصل المفروم مع البقدونس مع بعض ونضعها على اللحم البارد ونقلبها ونسيبها حوالى نص ساعة . - كل شوية تقلبيها تقليبة مع التتبيله. - شيليها من التتبيلة وضعيها فى طبق التقديم مع شرايح الطماطم و الليمون. ** وبالهنا والشفا**
[ center] | |
|
alahmad المدير العام
عدد المساهمات : 1544 السٌّمعَة : 1 العمر : 22 الجنس :
الأوسمة :
| موضوع: رد: الكوارع بالخل و البقدونس * الأحد أكتوبر 13, 2013 8:02 am | |
| موضوع رائع
وطرح ولا اروع
سلمت الايادى
فى انتظار المزيد
خالص تحياتى
[img]<a href="%5B/img%5D"></a>
| |
|