روعه عضونشط
عدد المساهمات : 75 السٌّمعَة : 0 الأوسمة :
| موضوع: صدور الفراخ بالزبادى والروزمارى الجمعة ديسمبر 25, 2009 4:02 pm | |
| صدور الفراخ بالزبادى والروزمارىمفضل المكونات: 1 كيلو صدور فراخ 2 عبوة زبادى 1 ملعقة صغيرة روزمارى 1 ملعقة صغيرة ثوم مفرى ملح وفلفل حسب الرغبة 1 ملعقة مستردة 1 عصير بصلة 2 ملعقة زبدة طريقة التحضير:- نقوم بتتبيل الفراخ بكل المكونات السابقة وتترك فى الثلاجة لمدة 6 ساعات ثم توضع فى الصينية وتلف بالورق الفويل وتتدخل الفرن لمدة ساعة تقريبا. - يتم رفع الورق الفويل وتدهن الفراخ بالزبدة وتترك تحت الشواية حتى تاخذ اللون الذهبى تقدم فى السرفيس مجملة باوراق الروزمارى | |
|