منتديات الانوار
اهلا بك زائرنا العزيز

تشرفنا زيارتك

ويسعدنا ان تكون عضوا معنا او زائرا مستديما
منتديات الانوار
اهلا بك زائرنا العزيز

تشرفنا زيارتك

ويسعدنا ان تكون عضوا معنا او زائرا مستديما
منتديات الانوار
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.


 
الرئيسيةالأحداثالمنشوراتأحدث الصورالتسجيلدخول


مطلوب فريق لاقسام المنتدى




شبكة منتديات الانوار10




السوق التجارى المصرى والعربى ادخل من هنا




 

 صدور الفراخ بالزبادى والروزمارى

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
روعه
عضونشط
عضونشط



عدد المساهمات : 75
السٌّمعَة : 0
الأوسمة :

صدور الفراخ بالزبادى والروزمارى Empty
مُساهمةموضوع: صدور الفراخ بالزبادى والروزمارى   صدور الفراخ بالزبادى والروزمارى I_icon_minitimeالجمعة ديسمبر 25, 2009 4:02 pm

صدور الفراخ بالزبادى والروزمارىمفضل

صدور الفراخ بالزبادى والروزمارى Chicken-yogurt5-8-2009-15-19-41







المكونات:


1 كيلو صدور فراخ
2 عبوة زبادى
1 ملعقة صغيرة روزمارى
1 ملعقة صغيرة ثوم مفرى
ملح وفلفل حسب الرغبة
1 ملعقة مستردة
1 عصير بصلة
2 ملعقة زبدة

طريقة التحضير:


- نقوم بتتبيل الفراخ بكل المكونات السابقة وتترك فى الثلاجة لمدة 6 ساعات ثم توضع فى الصينية وتلف بالورق الفويل وتتدخل الفرن لمدة ساعة تقريبا.
- يتم رفع الورق الفويل وتدهن الفراخ بالزبدة وتترك تحت الشواية حتى تاخذ اللون الذهبى تقدم فى السرفيس مجملة باوراق الروزمارى
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
صدور الفراخ بالزبادى والروزمارى
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1
 مواضيع مماثلة
-
» عمل صدور الدواجن
» الفراخ بالطريقه الايطاليه
» الفراخ بالطريقه اليابنيه
» البيكاتا اللحم - الفراخ المصرية
» الطريقه السحريه لشوى الفراخ فى البيت روعه

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
منتديات الانوار :: هو وهى ( منتدى الرجل والمراة) :: مطبخ الانوار-
انتقل الى: